První závody

24.04.2014 22:46

V sobotu 19.4. se v Kovárech konaly první letošní hobby závody. Na letošní rok je jich naplánováno celkem pět. Dopoledne se jely drezúrní úlohy a odpoledne skokové soutěže.

Jirka měl svou závodní premiéru - samozřejmě s Kansonettou. Jeli spolu drezúrní úlohu Z0/2014. Kačenka byla poměrně veselá, trochu čučela na květinovou výzdobu, tak se Jirka spíš snažil ji "uspat" opatrnými pobídkami, aby mu nevyskočila z drezúrního obdélníku. Díky tomu bylo v první části několik chyb. V druhé půlce už se srovnali a zajeli zbytek úlohy velice slušně, takže konečná známka 52% byla velmi pěkná. Jirku přijela podpořit část rodiny a zklamaní určitě nebyli :)

Odpoledne jela Jana s Kansonettou dvoufázovou skokovou soutež s maximální výškou překážek 70-80 cm. Obě fáze absolvovaly čistě, ale neumístily se. Kačenka se s Janou trochu prala. Jirka s Janou Holíkovou je pak ještě dohlásili do následující soutěže - opět dvoufázová skoková soutěž s maximální výškou překážek 80-90 cm. Kačka už se nechala vodit; obě fáze absolvovaly bezchybně a skončily na krásném 2.místě!!!

Celkové výsledky na  webu Statku Kováry.

Naše fotky najdete v Obrázcích. Ještě přidávám odkazy na další fotky cizích fotografů - drezúry zde a zde. Celodenní mix tady.

Kontakt

Ing. Lenka Hnízdilová Kladno + 420 723 760 929 Hnizdilova.L@seznam.cz